NATO-medaljen har blivit utdelad för andra gången på NSE:t. Denna medaljering uppstod då vissa av oss var hemma på leave och inte kunde närvara vid det första tillfället.

Pelle, Martin, Henrik, Emil, Thomas, Anders, Karin, Rickard och Jimmy fick varsin medalj och sköld under cermonin. Medaljen delades ut av C NSE FS20.

Medaljörerna

Medaljörerna

 

Även Logoff Jan och Logass Birgitta fick en utnämning under kvällen. De går numera under namnen Basil och Sybil.

Kvällen avslutades med en gemensam middag på vårt soldäck. HF stod för den fantastiskt goda grillningen som bestod av oxfilé och fläskkotletter. Till det serverades det potatisallad, bröd, vitlökssmör och grönsallad från köket på CNL.

Vi hade kvällen till ära fått en alldeles egen privat trubadur i form av Fredrik från Syscon. Han var helt suverän och spelade gitarr och sjöng under kvällen. Under tiden vi satt och åt den goda grillbuffén och lyssnade på musiken kom känslan av en svensk sommarkväll och den medförde lite extra längtan hem.

Niklas och Jan på HF stod för grillningen, vilket de gjorde med en guldstjärna i kanten.

Niklas och Jan på HF stod för grillningen, vilket de gjorde med en guldstjärna i kanten.

Fredrik underhöll oss hela kvällen.

Fredrik underhöll oss hela kvällen.

  

Det inte många dagar kvar tills vi kommer hem. Förhoppningsvis blir det vila för några av oss medan andra går på och börjar arbeta direkt. Medaljen kommer i alla fall vara ett minne för livet på den upplevelsen och erfarenheten vi alla har fått här.