En presentation av G1, personalsektionen på FS 20

G1, personalavdelningen är den avdelning på FS 20 som ansvarar för de mjuka frågorna. Sektionen består av sex medarbetare, chef, ställföreträdare, resebefäl (travel), personalvårdsbefäl (welfare), pastor samt personalassistent.

De frågor och ärenden som G1 ansvarar för är bland annat bokning av anslutningsresor i samband med leave ( ledighet), tjänstledigheter, ingår i krisledningsgruppen, arbetsmiljöfrågor, fritidsaktiviteter, gudstjänster i kapellet, fältartisterna, administration av all personal, personalärenden samt mycket, mycket mer. Bla har vi firat Lucia och jul med pepparkaksbak,  julpyssel. Och förberedelserna för nyårsfirandet pågår för fullt.

När personal vid FS 20 har i behov av stöd i form av samtal så bistår vår pastor eller någon annan av oss på G1 med detta och försöker finna en lösning som passar den enskilde.

Vill även påminna er som anhöriga där hemma om att ni i akuta ärenden kan vända er till ATS VB ( vakthavande befäl) på telefon 08-788 99 91.  Information till er anhöriga finns att finna på Försvarsmaktens hemsida, www.försvarsmakten.se, .Du som anhörig har även möjlighet att vända dig till invidzonen, mail  www.invidzonen.se , telefon: vxl 08-40020388,  journummer 0761-779930 eller till svenska soldathemsförbundet, www.soldathemsförbundet.org, telefon 08-4536963 eller 070-7390773 .

I informationsbladet, som går att ladda ner via länken här nedanför, finns korta fakta om förbandet och uppdraget samt information om hur du kommer i kontakt med din soldat. Ladda ner, skriv ut och sätt upp på kylen så är alla viktiga nummer lättillgänliga.

FS20 information för anhöriga (obs – stor fil 2 MB)

Till sist vill jag tacka er anhöriga för att ni låter era nära och kära tjänstgöra på FS 20.

God fortsättning på julen  och ett Gott Nytt År önskar,

Lars-Göran Persson
Chef G1, personalsektionen vid FS 20