Solvärmen som mötte oss nedroterande för en vecka sedan har i princip försvunnit och temperaturen har snabbt gått från kortärmad skjorta till ylletröja. Det är fler och fler av FS20´s personal som kommer på plats och därmed också fler och fler hemmahjältar som saknar sina soldater.

Varje torsdag och söndag klockan 16.30 svensk tid firar vi gudstjänst i kapellet. Då kommer ett speciellt ljus att vara tänt och på detta ljus tänder soldaterna sina ljus, och tänker speciellt på dem där hemma. Vill ni vara med i vår gemenskap är ni varmt välkomna!

Hos Svenska Soldathemsförbundet kan du som anhörig beställa ett missionsljus kostnadsfritt. Varje kväll tänds det vid våra soldat- och örlogshem och vid gudstjänsttillfällena i kapellet av fältpastorn. Ljusen brinner hemma hos familjen och där soldaten eller sjömannen befinner sig.

Ljuslågan förenar oss och är samtidigt en påminnelse om att ingen är bortglömd.

Ljuset beställer du genom att skriva namn och adress i formuläret på Soldathemsförbundet

Daniel Breimert

Chaplain FS20