Jag och Daniel vill framföra ett stort tack till alla Er som hade möjlighet att ta er tid att komma till anhörigträffarna den gångna helgen. I skrivande stund så vet jag att några av Er har fått hem sin soldat på välförtjänt leave medan andra får hålla sig till tåls ytterligare en tid. Efter återkomsten till förbandet i Afghanistan har intresset varit stort om hur träffarna fortlöpte, vilket vittnar om engagemanget även här nere.

Hälsningar från Revinge.

Från vår sida blev det många intressanta möten med Er under efterföljande fika. Det uttrycktes många tänkvärda deviser som jag tror att ni alla har gemensamt.

”Jag älskar det ni gör, men hatar att min son är med.”

”Ni gör ett fantastiskt jobb därnere. Var rädda om er.”

”Jag blir så orolig när han inte har hört av sig på ett tag.”

”Bloggen är jättebra. Även det lilla vardagliga budskapet är välkommet.”

Vi fick även med oss hälsningar till Era soldater. Det är inte lätt att komma ihåg varenda hälsning, men vi har gjort vad vi har kunnat.

För Er som inte hade möjlighet att närvara kommer vi att skicka ut en kortare variant av informationen från träffen. Vi använder samma förfaringssätt som tidigare vilket gör att den går ut till alla anmälda anhöriga.

Datum för nästa anhörigträff kommer att publiceras på bloggen så fort vi har fått klartecken från våra värdförband.

Stefan Nilsson
Stf Personalchef
FS 20

PS. Cheferna för NSE och för stabs och understödskompaniet har skrivit hälsningar till anhöriga som inte hade möjlighet att närvara vid anhörigträffarna. Ni kan läsa dem här nedanför.